Historisch Limmen

Donateursavond 2023Geachte Donateur,
Het thema van de avond zal dit jaar in het teken staan van de Visweg. De weg heeft zijn naam te danken aan de Egmondse vissers die hun vis via de Visweg naar het Stet brachten. De huizen en de families van toen met hun geschiedenis komen ter sparke, uiteraard met muzikale ondersteuning van Ton Valkering, met liederen waarvan de teksten gemaakt zijn door Henk Brandsma.

Gezien de grote belangstelling van de voorgaande jaren en wij niemand willen teleurstellen hebben we voldoende kaartjes verdeeld over 5 avonden.

Op 3, 4 maart in de bovenzaal van Boerderij Vredeburg, Dusseldorperweg 64 te Limmen. Op 9 en 10 en 17 maart wordt de donateursavond gepresenteerd in “ de Oude School”. De avonden beginnen om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Toegangskaarten zijn vanaf maandag 13 februari af te halen op de maandagen bij de Stichting Oud Limmen in “De Oude School” Schoolweg 3, tussen 10.00 - 12.00uur en 19.00 - 21.00 uur.

Per donateur worden twee kaarten á € 7,50 per persoon, inclusief koffie of thee beschikbaar gesteld. In verband met de hogere kosten hebben we de prijs moeten aanpassen.

“Met uw aanwezigheid op de donateursavond geeft u automatisch toestemming dat u op foto of film vastgelegd kan worden”.

Graag begroeten wij u op een van deze data.

Het bestuur van de Stichting Historisch Limmen.